Skultéty Dóra vagyok. 

2014-ben végeztem a SOTE posztgraduális képzésén szexuálterapeutaként.

Az ELTE Társadalomtudományi Karán szereztem egyetemi szintű szociológusi diplomám 2008-ban, és az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán főiskolai színtű tanítói szakán a következő évben. 

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen végzem a doktori képzésem szexuális nevelés témakörben. Mindegyik szakdolgozatom témája a szexuális nevelés volt. 

 A Szexológiai Tudományos Társaság tagjaként párkapcsolati és szexuális életre neveléssel foglalkozom, négy éve indítottam útjára a "Párkapcsolatok Egészséges Jövőjéért" programot.

2014. óta a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnáziumban végzek párkapcsolati nevelés tevékenységet, korábban a Ward Mária Általános Iskola és Gimnáziumban valamint a Karinty Frigyes Gimnáziumban vittem végig a "Párkapcsolatok Egészséges Jövőjéért" programot.

Óvodákban, általános iskolákban és középiskolákban is szívesen vállalok órákat, foglalkozásokat akár csak egy-egy választott témakörben és akár projektnap keretében is. Konferenciákon szívesen és sokszor adok elő.

Pedagógusoknak vállalok továbbképzést, szülőknek előadást.

Cégeknek tréningek formájában és csapatépítések során szívesen tartok előadást.

 

"Mintha az ember egy szigetre készülne: jobb, ha van nála lázcsillapító, sebfertőtlenítő, kés stb.  Én ezzel a túracsomaggal szeretném a gyerekeket elindítani, hogy mindenki a megfelelő időben megkapja a tudást, amivel esélye van arra, hogy megőrizze testi-lelki épségét a párkapcsolatában."