Skultéty Dóra vagyok és 2014-ben végeztem a SOTE posztgraduális képzésén szexuálterapeutaként.

Az ELTE Társadalomtudományi Karán szereztem egyetemi szintű szociológusi diplomám 2008-ban, és az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán főiskolai színtű tanítói szakán a következő évben. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen végzem a doktori képzésem szexuális nevelés témakörben. Mindegyik szakdolgozatom témája a szexuális nevelés volt. 

 A Szexológiai Tudományos Társaság tagjaként párkapcsolati és szexuális életre neveléssel foglalkozom, négy éve indítottam útjára a "Párkapcsolatok Egészséges Jövőjéért" programot.

2014. óta a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Gimnáziumban végzek párkapcsolati nevelés tevékenységet, korábban a Ward Mária Általános Iskola és Gimnáziumban valamint a Karinty Frigyes Gimnáziumban vittem végig a "Párkapcsolatok Egészséges Jövőjéért" programot.

Óvodákban, általános iskolákban és középiskolákban is szívesen vállalok órákat, foglalkozásokat akár csak egy-egy választott témakörben és akár projektnap keretében is. 

Pedagógusoknak vállalok továbbképzést, szülőknek előadást.

Cégeknek tréningek formájában és csapatépítések során szívesen tartok előadást.

 

"Mintha az ember egy szigetre készülne: jobb, ha van nála lázcsillapító, sebfertőtlenítő, kés stb.  Én ezzel a túracsomaggal szeretném a gyerekeket elindítani, hogy mindenki a megfelelő időben megkapja a tudást, amivel esélye van arra, hogy megőrizze testi-lelki épségét a párkapcsolatában."